Varjasi Tamás

Varjasi Tamás

Varjasi Tamás és Keresztes Zsolt - Sunset Resort

2018. május 16. - Varjasi Tamás

Varjasi Tamás és Keresztes Zsolt

  1. második negyedév végén adják át a Sunset Resortot, a prémium minőségű lakásokat a Balaton partján. A Sunset Resort megálmodói Varjasi Tamás és Keresztes Zsolt olyan otthonok megteremtésén fáradoznak, amelyek mind a kikapcsolódás, mind az élhetőség szempontjából kielégítőek. A lakások mind örök panorámával rendelkeznek. A Sunset Resortból csodálatos, festői kilátás nyílik a badacsonyi hegységre.

 

A Balatont már a középkorban 700 körül egy névtelen ravannai geográfus úgy írta le: „Pannóniában van a legnagyobb tó, amelyet Peisoisnak neveznek.” A Balatont "Balcsi"-nak is szokták becézni, de „a magyar tenger” nevet is széles körben ismerik. Északi oldalán található a badacsonyi borvidék, a Tapolcai medence legmagasabb tanúhegye a Badacsony. A csaknem teljesen kerek hegy kerülete 11 km. Oldalát 280 méteres magasságig olyan üledékek borítják, amelyek a tájat kiválóan alkalmassá teszik szőlőtermesztésre. Erre a csodálatos hegyre biztosít kilátást a Sunset Resort.

 

Miért a legjobb választás a Sunset Resort?

30 négyzetmétertől 75 négyzetméterig választható, nagy teraszos lakások!

Saját, nagy méretű napozó stég!

Az üzletek, éttermek 5 percen belül elérhetőek a kikötő és városközpontban!

Gyerekbarát környezet!

Fedett és nyitott gépkocsi beállok!

Kiváló kiadhatóság!

 www.sunset-resort.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://varjasitamas.blog.hu/api/trackback/id/tr10013965288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása