Varjasi Tamás

Varjasi Tamás

Sunset Resort by Varjasi Tamás

2018. május 16. - Varjasi Tamás

A PROJEKTRŐL

A Sunset Resort Apartmanház kialakításának célja, hogy minőségi kikapcsolódást, harmonikus környezetet és ragyogó életteret nyújtson leendő lakói számára. Tervezéskor nagy hangsúlyt fektettünk az épület modern, korszerű megjelenésére, a parkosított közösségi tér hangulatos, minden igénynek megfelelő kialakítására és a vízpart közelségére. 

A kínálatban szereplő 85 lakás közül - amelyek 5 emeleten keresztül helyezkednek el - mindenki megtalálja az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő változatot. Az épületben a 32 m2-es egy szobástól a 75 m2-es 4 szobásig többféle lakástípus megtalálható, így valódi gyöngyszem mindazok számára, akik családi nyaralóra vágynak, befektetést keresnek, vagy egy új otthon teremtésén gondolkodnak. Az épületben 85 apartman létesül, melyek megközelíthetőségét három lépcsőház, és három lift segíti. Valamennyi apartman Balatonra néző nappalival és fedett terasszal rendelkezik. A földszinten található egy közel 150 m2-es, szintén balatoni panorámával rendelkező közösségi tér, amely családi rendezvények, összejövetelek lebonyolítására kiválóan alkalmas. Az 5000 négyzetméteres telek közvetlen vízparti kapcsolattal rendelkezik, saját használatú, strandolásra alkalmas területtel.

A bejegyzés trackback címe:

https://varjasitamas.blog.hu/api/trackback/id/tr4313965270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása