Varjasi Tamás

Varjasi Tamás

Eladó Fonyódi Apartmanok

2018. május 16. - Varjasi Tamás

ke_pernyo_foto_2018-05-14_20_10_55.png

Fonyódon a Sunset Resort a tökéletes balatoni élmény Varjasi Tamás és Keresztes Zsolt projektjében! 

A Balaton déli partjának legszebb panorámájáról közismert Fonyód városában, a Fürdő utca 36. szám alatt Varjasi Tamás és Keresztes Zsolt egy olyan apartmanházat álmodott meg, amelynek különlegessége, a tökéletes balatoni élmény biztosítása, ez a Sunset Resort apartmanház, amelynek átadására 2019-ben kerül sor.

Történészek, kutatók megállapították, hogy Fonyód környékén már 17-18 ezer évvel ezelőtt megjelentek az első embercsoportok. Írásos történelmi emlékként első alkalommal a Szent László király által készítettet összeírólevélben említik először Fonyód városát, Funoldi alakban. 1232-ben IX. Gergely pápa is megemlékezik róla egy általa írt levélben. Az 1332-37. éve pápai tizedjegyzékben Sconold, Fonold alakban jegyezték fel a várost, aminek ekkorra már plébániája is volt. Az 1848/1849-es szabadságharc idején csak egy 108 főt számláló kis puszta volt, de az 1840-es években egy kezdetleges kikötőt építettek és ezzel a pusztát bekapcsolták a hajóforgalomba. A halászatnak és a szőlőművelésnek köszönhetően újabb családok költöztek a vidékre és hamarosan virágzó szőlőkultúra honosodott meg a tájon.

A következő nagy hullám, ami település fejlődését elősegítette, az a nagy vasútépítés, aminek az indulásától rengeteg férfi dolgozott a Balaton déli partján. A huszadik század elején Fonyód kezdett üdülőhellyé válni, amiben Dr. Szaplonczay Manónak, a megyei tisztifőorvosnak volt nagy érdeme, hiszen rávette Zichy Bélát hogy a birtokában álló hatalmas területet parcellázza fel a nyaralók számára. A Kaposvár-Fonyód vasútvonal 1896-as átadásának következtében a megyeszékhelyről nagyon könnyű volt Fonyódra utazni és a XX. század elején a Bélatelepen már előkelő villasor várta a nyaralni, pihenni vágyókat. A település gyors fejlődésnek indult és Dr. Berzsenyi Sándorról elnevezett Sándortelep is kezdett kialakulni. Berzsenyi doktor tisztviselőket nyert meg teleptulajdonosnak akik szerényebben, de a vízhez jóval közelebb építkeztek.

A Sunset Resort Apartmanház kialakításának célja, hogy minőségi kikapcsolódást, harmonikus környezetet és ragyogó életteret nyújtson leendő lakói számára. Tervezéskor nagy hangsúlyt fektettünk az épület modern, korszerű megjelenésére, a parkosított közösségi tér hangulatos, minden igénynek megfelelő kialakítására és a vízpart közelségére. 

A kínálatban szereplő 85 lakás közül - amelyek 5 emeleten keresztül helyezkednek el - mindenki megtalálja az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő változatot. Az épületben a 32 m2-es egy szobástól a 75 m2-es 4 szobásig többféle lakástípus megtalálható, így valódi gyöngyszem mindazok számára, akik családi nyaralóra vágynak, befektetést keresnek, vagy egy új otthon teremtésén gondolkodnak. Az épületben 85 apartman létesül, melyek megközelíthetőségét három lépcsőház, és három lift segíti. Valamennyi apartman Balatonra néző nappalival és fedett terasszal rendelkezik. A földszinten található egy közel 150 m2-es, szintén balatoni panorámával rendelkező közösségi tér, amely családi rendezvények, összejövetelek lebonyolítására kiválóan alkalmas. Az 5000 négyzetméteres telek közvetlen vízparti kapcsolattal rendelkezik, saját használatú, strandolásra alkalmas területtel.

A KÖRNYÉKEN TALÁLHATÓ

  • Panoráma sétány éttermekkel, üzletsorokkal
  • a Balaton déli partjának legnagyobb piaca
  • Bevásárlóközpontok
  • Városközpont
  • Vasútállomás
  • Halastó
  • Kikötő
  • Badacsony (20 perc távolságra)

 

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

  • Célunk az élhető, gondos tervezésű otthonok megteremtése
  • Közvetlen Balaton-parti elhelyezkedést kínálunk
  • Örök, festői látképet biztosítunk a varázslatos badacsonyi hegységre
  • Elhivatott háttércsapattal rendelkezünk
  • Tapasztalt és megbízható generálkivitelezőnk a Grabarics Kft.
  • Korszerű épületgépészeti megoldásokkal dolgozunk
  • Lakásaink már 540.000 Ft/m2-től kaphatóak

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varjasitamas.blog.hu/api/trackback/id/tr6013965310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása